Friday, January 21

FRIDAY, and I`m in love......with Pitbull &his friends!
Happy friday people!
Dedicated to someone special in Østfold☺

4 comments:

 1. Goood jobbehelg til deg også!!! :)

  Den stålplata bak komfyren vår er fra Ilve. Tror de selges i 60 cm. bredde også. Hvis ikke, så går det jo an å kontakte en blikkenslager og få en spesiallaget. Det er ikke sikkert det er noe særlig dyrere.

  God fredag! Klem!

  ReplyDelete
 2. eg har jo alltid hatt et håp om at hun for alltid skal være min lille baby. Men det ser ut som om det ikke går. Hehe. Leste innlegget på bloggen din for noen dager siden, angående din datter. Det var jo bare så herlig !! :-) Det er et bevisst valg jeg har tatt ang. det å ha Vesla i samme bhage som min arbeidsplass. Det var en utfordring i begynnelsen, men nå har det omtrent bare vært positivt. Når jeg er ferdig på jobb, er det bare å gå på avdelingen der hun oppholder seg, og kooooose masse med henne. For så å ta med henne hjem :-) Har jeg litt god tid, så kikker jeg på hun ut vinduet, mens hun koser seg ute sammen med de andre barna. Det er bare så kos !!

  ReplyDelete
 3. Hehe :) Jupps, den sangen er jo berre knall :) Liker også veldig godt fredager :)

  Ja, vi venter eit lite gull i slutten av mai. kan nesten ikkje vente på at det skal bli vår, så vi får helst på nurket vårt :) Gleder oss massse! Tusen takk :)

  Håper alt står bra til med deg og dine også :)
  Godklem!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...