Saturday, May 21

what the hell

Hvordan er det?
Er du en slik som alltid gjør som forventet.
En som alltid er søt og snill.
Og aldri litt vill?


Får du ikke lyst til å gjøre noe sprøtt innimellom?
Noe som får blodet til å bruse..


Det gjør jeg..


21 comments:

 1. Ja desverre er jeg det, veldig irriterende faktisk! Men jeg bor i ei lita bygd/by der alle snakke om deg hvis du skulle finna på noe utenom det vanlige....
  Snart er jeg kanskje voksen nok til å ikkje bry meg...kanskje;-)
  Klem ♥

  ReplyDelete
 2. Linda: ja, gud forby at du finner på noe galskap i ei bygd.. Derfor bor jeg i en stor stor by.

  ReplyDelete
 3. Til en stadighet faller jeg for impulsen! :D

  Heldigvis har jeg gode venner som liker meg uansett og i by så er det ingen andre som bryr seg. :D

  Leve livet!

  ReplyDelete
 4. Siven: Ja, vi må leve mens vi kan!
  Og slutte å være så opptatt av hva andre mener.
  Tror nok du kan være vill. Det liker jeg.

  ReplyDelete
 5. Søt er vel ein overdrivelse, men snill er eg, - og altfor pliktoppfyllande!
  Innbiller meg at eg gjer små sprø og galne ting sånn i heimen iallefall, men i følge ungane så er det berre teit...

  ReplyDelete
 6. Det er vanskelig da... Spesielt hvis det har store invirkninger på din omgang med andre dersom en gjør noe utenfor rammene.

  En av grunnene til at jeg flyttet fra bygda.

  Skjønner godt de som prøver å beholde fasaden, men en kan jo alltids trekke for gardinene og danse i ring der.. ;)

  ReplyDelete
 7. Er nok pliktoppfyllende og snill, men har blitt mer på "gi blaffen" med årene:O),,tenker at nå er jeg så voksen at jeg bestemmer selv!! Tenk det:O))

  ReplyDelete
 8. ..jeg gjør stort sett som jeg vil, og er temmelig impulsiv... Hva andre mener, betyr fint lite..men jeg er jo snill, da!

  ReplyDelete
 9. Kan nok finne på noe innimellom ja... men ikke fullt så gæærn som ho på filmen.

  ooooops - det er IKKE meg som er pingleraner'n altså. Nå trur du kanskje det? Nei nei, skal ikke spøke med sånt... ;)

  ReplyDelete
 10. Snart er det utflyttingsfest og da er det tenna i tapeten og nasch til 8 på morran..Haha spørs om jeg kan fortsette med dette når jeg skal flytte på bygda!Ja ja da får iallefall naboene noe og snakke om..Ellers i hverdagen er jeg vel som folk flest tror jeg.

  ReplyDelete
 11. Bygd på meg også. Innflyttar til og med. Og då må ein passa seg... Men eg er jo så kræisi at eg har laga meg ein diktblogg, faktisk! Veit ikkje om det er komme "ut på bygda" endå, men i så fall er det jo kjekt at dei endeleg har noko viktig å snakka om;)

  ReplyDelete
 12. Jeg er nok ganske flink til å følge opp egne forventninger til meg selv, sprøtt nok.

  ReplyDelete
 13. ..er jo ille at bygder og hva folk mener skal styre oss da....eller? Liker folk som tør, er litt utenfor boksen og ikke minst kan le av seg selv. Da går det meste an, med litt selvironi og litt tykk hud. ;-)

  ReplyDelete
 14. Frk.Virrum: så enig så enig. Den der bygdementaliteten er jo helt bisarr.. Det irriterer meg. Litt. Jeg beundrer dem som TØR - å være seg selv. Og jeg har som mål å bli litt mer vågal selv..

  ReplyDelete
 15. verre å angre på det en ikke har gort, enn det en har gjort var det et klokt hode som sa. Så nå hopper jeg i det rett som det er- med litt begrensninger da.....;)

  ReplyDelete
 16. Selvfølgelig!
  Også enig med alexia ;)

  ReplyDelete
 17. Jeg ligger nok midt mellom snill pike og fullstendig sprø. I ungdomstiden ga jeg totalt blaffen og gjorde akkurat det jeg ville uten å bry meg om hva andre mente.

  Nå er jeg litt mer bevisst, det er noe med det å gjøre seg synlig som jeg synes er så skummelt. Men så har jeg et lite "alibi" i A, og kan tillate meg å gjøre sprøe ting innimellom uten at noen tror det har rabla for meg;-)

  ReplyDelete
 18. litt sånn begge deler jeg. . . Men hadde du spurt meg for 10 år siden ville jeg svært deg 'jeg er definisjonen på impulsiv og crazy!' og spør du meg om 10 år svarer jeg sikkert 'impulsiv er jeg ja, når jeg får tenkt meg om' tidene forandrer seg vettu :)

  ReplyDelete
 19. Som jeg sier til ungene, stadig...det du er best på er å være deg selv, så VÆR deg selv! Syns det er litt trist at vi bruker så mye krefter og bekymring på å være/ikke være for andre.. Apropos det du for litt siden spurte om, om å føle seg voksen..jeg tror at det å kunne gi blaffen, være meg selv, på godt og vondt..leke og le, eller gå motstrøms hvis jeg vil, det er for meg å kjenne meg voksen. Og det er deilig!

  ReplyDelete
 20. Finn sjeldan på noko veldig sprøtt..er ganske kjedelig tvers igjennom. Men finn eg på noko litt unormalt, så er eg heldigvis komt i den alderen at eg driter i kva andre tenker om det. Sjøl om eg bur i ei bygd. (Bare det ikkje er så ille at ungene blir mobba for det...) :)

  ReplyDelete
 21. Jeg er nok dessverre ALTFOR snill, men i det siste så har jeg jo vært litt vill, eller naiv om du vil. Solgt leilighet - uten å ha ny, sluttet i jobben - begynt på skole og i tillegg planlagt et barn oppi dette. Det føles vilt... Og som galskap i blandt.. :o)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...